ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Καταγγελία για μητέρα που φέρεται να αποπειράθηκε να πνίξει την 4χρονη κόρη της

Σεπόλια: Καταγγελία για μητέρα που φέρεται να αποπειράθηκε να πνίξει την 4χρονη κόρη της
ΙΝΤΙΜΕ

Σοβαρή καταγγελία έγινε για μια μητέρα στα Σεπόλια που φέρεται να έφραξε με τα χέρια της το στόμα της 4 ετών κόρη της, για να σταματήσει να κλαίει.

Την καταγγελία έκανε ο πρώην σύντροφός της ο οποίος μάλιστα είχε τοποθετήσει κάμερα στο σπίτι, με την εικόνα της μητέρας με το παιδί να έχει δει το φως της δημοσιότητας.

«Όταν ο πατέρας αντιλήφθηκε τη συμπεριφορά της συζύγου του τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο προκειμένου να παρακολουθεί τα παιδιά, καθώς ανησυχούσε. Από το υλικό της κάμερας προέκυψε αυτό το περιστατικό. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν καταγγελία στην εισαγγελία ανήλικων», δήλωσε η δικηγόρος Μαριζάννα Κικκίρη, στο Mega.

Πρόκειται για μία οικογένεια με τρία παιδιά που ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες.

Από την πλευρά της, η μητέρα υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα του ενός εκ των τριών παιδιών της, όχι μόνο εκείνη, αλλά και τα παιδιά της. Παράλληλα, ισχυρίζεται πως έχει καταθέσει μήνυση, κάτι που η δικηγόρος του πρώην συντρόφου της υποστηρίζει πως δεν ισχύει.

Επιπλέον, η μητέρα υποστήριξε πως ο πρώην συντροφός της έδωσε το βίντεο για λόγους αντεκδίκησης.

«Υπάρχει πρόβλημα επιθετικότητας και κακοποίησης. Όλα ξεκινάνε μέσα από την οικογένεια, από την κακοποιητική σχέση που δημιουργείται μέσα σε ένα σπίτι και γι’ αυτό βλέπουμε πολλά εγκλήματα. Εγκληματίες δημιουργούν οι οικογένειες. Αυτές οι υποθέσεις πρέπει να φτάνουν στη δικαιοσύνη, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά τα παιδιά. Θα πρέπει να σπάσει ο κύκλος αυτός όπου η κακοποίηση διαδέχεται την κακοποίηση», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα παιδιά πλέον βρίσκονται σε δομές του Χαμόγελου του Παιδιού, ενώ έχει γίνει γνωστό πως στο παρελθόν είχαν γίνει και εκεί καταγγελίες.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ