Πλακιωτάκης: Αυστηροί έλεγχοι στα λιμάνια - Εκτός πλοίων 2.500 πολίτες το τριήμερο
Αυστηροί είναι οι έλεγχοι στα λιμάνια λόγω της πανδημίας για τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά, όπως επεσήμανε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, τονίζοντας πως το τελευταίο τριήμερο έμειναν εκτός πλοίων 2.500 άτομα.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ το πρωί της Δευτέρας, έκανε λόγο για ελλιπείς ελέγχους το προηγούμενο διάστημα.
«Γι' αυτό ανέλαβε το Λιμενικό και πλέον αποδεδειγμένα γίνονται έλεγχοι. Αρκεί να σας πω πως το περασμένο τριήμερο 2.500 πολίτες δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στα πλοία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στην πορεία της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και στα πίθανα μέτρα τύπου Μυκόνου που εξετάζονται για τα «πορτοκαλί» νησιά. Όπως τόνισε τα συγκεκριμένα μέτρα ελήφθησαν για ορισμένο χρονικό διάστημα.
«Είναι προτιμότερη μία μικρή ταλαιπωρία παρά η απώλεια της τουριστικής περιόδου», κατέληξε ο υπουργός.
Ρωσία: Μια 28χρονη πέθανε από πανώλη στη Σιβηρία
11:11
Οι νέοι κανόνες για τους servicers ξεκαθαρίζουν το τοπίο των οφειλών - Όλος ο «φάκελος» με μια ματιά
11:03
Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένη νοσηλεύεται η Κρίστα Πάικ μετά την αποτυχημένη εκτέλεσή της
10:51
Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη για Γλυπτά Παρθενώνα: «Δεν αναγνωρίζουμε ξένη κυριαρχία»
10:50