ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η ένοπλη ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες

Καρέ καρέ η ένοπλη ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες
CNN Greece / Video Screen-Grab

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο κακοποιοί που χθες, Τρίτη, λήστεψαν τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece οι ληστές κρατούσαν όπλο, δεν δίστασαν να απειλήσουν τον ταμία και να αρπάξουν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Μόλις βγήκαν από την τράπεζα, οι αστυνομικοί που είχαν αρχίσει περιπολίες και μαζικούς ελέγχους ατόμων γύρω από το κτήριο, εντόπισαν τα δύο άτομα και όταν τους έκαναν έλεγχο βρήκαν πάνω τους τα όπλα και τη λεία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών και Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με δύο άτομα που τους είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, έναν 42χρονο και έναν 50χρονο, που είχαν πάνω τους -εκτός από το όπλο και τα χρήματα- είδη αμφίεσης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 42χρονος είχε δραπετεύσει στις 20 Ιανουαρίου 2020 από φυλακές της χώρας όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα. Επιπλέον σε βάρος υπήρχε και ένταλμα σύλληψης για ληστεία που είχε γίνει στη Μεσσηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ