Ποσότητα - «μαμούθ» κοκαΐνης εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά
Μπλόκο σε ποσότητα βάρους 350 κιλών κοκαΐνης κατάφεραν οι ελληνικές Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών μετά από ρεσάλτο σε εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι του Πειραιά, εντόπισε τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.
Η πληροφορία που είχαν οι Αρχές ήταν ότι από την Λατινική Αμερική είχε φύγει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, η οποία ήταν κρυμμένη σε τσουβάλια καφέ.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω από 100 εμπορευματοκιβώτια μέσα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στο τελωνείο και την Τετάρτη έκαναν επιχείρηση και εντόπισαν την ποσότητα της κοκαΐνης.
Η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με την αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) αλλά και το ΣΔΟΕ και αυτή την ώρα η έρευνα συνεχίζεται, ενώ έχει ανοίξει μία παράλληλη έρευνα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη μεταφορά της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30