Στη Μύκονο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Αυστηροί έλεγχοι στο νησί
Επίσκεψη στη Μύκονο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.Θα τον συνοδευσει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.
Στο επίκεντρο της επίσκεψης του κ. Χρυσοχοϊδη είναι το θέμα της αστυνόμευσης στο νησί και η περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Υπενθυμίζεται, ότι στη Μύκονο έχει δημιουργηθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Από τις 6 το πρωί σήμερα, έπαυσαν να ισχύουν, τα ειδικά περιοριστικά μέτρα στο νησί, τα οποία είχαν ληφθεί στις 17 Ιουλίου, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στο νησί.
Από σήμερα θα πραγματοποιούνται σαρωτικοί έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις για την τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τόσο στη Μύκονο, όσο και στις περιοχές που παρατηρείται αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου, όπως έχει προαναγγείλει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Την ίδια ώρα, αύξηση κρουσμάτων παρατηρείται σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Πρόκειται για τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Σέριφο, την Αντίπαρο, την Κω, τη Σίφνο, τη Λέρο και τη Μήλο.
Δίκη Τεμπών: Φιάσκο η πρεμιέρα - Ένταση, οργή και αναβολή για την 1η Απριλίου (vids)
20:43
Πώς η νέα ψηφιακή κουλτούρα «ζωντανεύει» από καρπούζια μέχρι μπανάνες και... γίνεται viral
20:34
Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ: Ο Ιρανός πρόεδρος του κοινοβουλίου «εκλεκτός» του Τραμπ για συνομιλίες
20:27
Motor Oil: Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη στα 650 εκατ. ευρώ για το 2025 - EBITDA 1,05 δισ. ευρώ
20:18