Ληστεία στη Ζάκυνθο: Πυροβόλησαν επιχειρηματία και έφυγαν με λεία 15.000 ευρώ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη Ζάκυνθο, για δύο τουλαχιστον δράστες που πυροβόλησαν και λήστεψαν 49χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες είχαν στήσει «καρτέρι» στον 49χρονο, στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Μαρινέικα. Ο άτυχος άνδρας είχε μαζί του την είσπραξη της ημέρας, από το εστιατόριό του, που σύμφωνα με την κατάθεσή του ανέρχεται στα 15.000 ευρώ περίπου.
Μόλις κατέβηκαν από το αμάξι τους ο 49χρονος μαζί με την σύζυγό του, οι δύο ένοπλοι ληστές τους ακινητοποιήσαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους. Ο 49χρονος επιχειρηματίας αντιστάθηκε και ακολούθησε μια μικρή "μάχη" με τους ληστές.
Κατά την συμπλοκή, ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε στο μηρό τον άτυχο επιχειρηματία, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά, και του πήρε την είσπραξη της ημέρας.
Στην συνέχεια, ο τραυματισμένος 49χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του - Live στο TikTok το περιστατικό
09:39
Συρία: Διαδηλώσεις ενάντια στην αύξηση της τιμής των καυσίμων - «Τελείωσε ο μήνας του μελιτος»
09:28
Θάνατος 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο: Στο μικροσκόπιο των αρχών η ασφάλεια του γηπέδου
09:18
Ιράν: Εκτελέστηκαν δύο άνδρες για τον φόνο τεσσάρων μελών των δυνάμεων ασφαλείας
09:09