ΠΟΕΔΗΝ: «Μαΐμου» εμβολιασμός στο νοσοκομείο Μεσολογγίου
«Μαΐμου» εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου κατήγγειλαν στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος πως την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων του νοσοκομείου στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις νέου χορηγήθηκαν.
«Εάν αποδειχθούν τα καταγγελλόμενα τότε θα πρόκειται για εμβολιασμό-μαϊμού», εξηγεί ο κ. Γιαννάκος συμπληρώνοντας πως ήδη ερευνάται αν η εν λόγω υπάλληλος του νοσοκομείου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.
Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι αν τεκμηριωθεί ο «μαϊμού εμβολιασμός» τόσο η υπάλληλος του νοσοκομείου όσο και όσοι λειτούργησαν ως συνεργοί της θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και έχει επίσης στείλει την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει ανάλογη έρευνα για το συμβάν.
Η Mercedes-AMG ετοιμάζει για τα επόμενα τρία χρόνια 27 νέα μοντέλα
12:34
Δύο τραυματίες μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική
12:23
Έγκλημα στα Χανιά: Το χωράφι όπου ο 43χρονος έθαψε τη σορό της Σταυρούλας - Την έβαλε σε σακούλες
12:13
Ο Λόρδος Λούκαν και το μυστήριο που στοιχειώνει τη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια
12:02