Κιλκίς: 70χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο
Ανανεώθηκε:
Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, ο άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο, στην Ποντοηράκλεια του Κιλκίς.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, από την έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 72 ετών, πυροβόλησε τρεις φορές σε βάρος του αδέσποτου σκύλου που βρισκόταν σε πάρκο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ζώου.
Από το σημείο συλλέχθηκαν τρεις κάλυκες φυσιγγιών.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, μία θήκη που περιείχε 20 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθώς και μία άδεια οπλοκατοχής.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του - Live στο TikTok το περιστατικό
09:39
Συρία: Διαδηλώσεις ενάντια στην αύξηση της τιμής των καυσίμων - «Τελείωσε ο μήνας του μελιτος»
09:28
Θάνατος 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο: Στο μικροσκόπιο των αρχών η ασφάλεια του γηπέδου
09:18
Ιράν: Εκτελέστηκαν δύο άνδρες για τον φόνο τεσσάρων μελών των δυνάμεων ασφαλείας
09:09