Φωτιά Μεσσηνία: Σε παραλίες ξενύχτησε ο κόσμος, κάηκαν σπίτια
Δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι στη Μεσσηνία καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες στο CNN Greece, ο κόσμος έφυγε από τα σπίτια του και ξενύχτησε σε παραλίες και μπαρ.
Στον οικισμό Λιβαδάκια, αρκετά σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες.
Αργά σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, κάτοικοι και περίοικοι στην ευρύτερη περιοχή έλαβαν μήνυμα μέσω της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης 112 για εκκένωση με υπόδειξη να κατευθυνθούν προς Κορώνη.
Πολλές οικογένειες ωστόσο αποφάσισαν να κοιμηθούν κοντά στη θάλασσα.
Πάντως, η εικόνα πάντως είναι καλύτερη σήμερα και στα δύο πύρινα μέτωπα σε Βασιλίτσι και Βλαχόπουλο όπου υπάρχουν με διάσπαρτες εστίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο μέτωπο της φωτιάς στο Βασιλίτσι επιχειρούν 74 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, ενώ ένα ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού από αέρος.
Στην περιοχή Βλαχόπουλο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
02:00
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την Αγροτική Εστία - Ποια η προθεσμία
01:00
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή
00:30
«Ζητήσαμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συμπατριώτες που βρίσκονταν στο Flotilla», λέει ο Ιταλός ΥΠΕΞ
23:59