Φωτιά στη Μεσσηνία: Μαίνονται οι φλόγες στην περιοχή Μέλπεια
Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Μέλπεια του Δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.
Στην περιοχή επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 11 οχήματα και με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης, συνδράμοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το κύριο μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε μία πλαγιά και συνεχίζει να καίει, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχει υποστεί ζημιές ένα σπίτι στην περιοχή Μοναστηράκι».
«Το θετικό είναι», συνέχισε ο αντιπεριφερειάρχης, «ότι στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι».
Λόγω της φωτιάς έχουν εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους, οι κοινότητες, Μοναστηράκι, Βράχος, Άγιοι Θεόδωροι, Παραπούγκι, Καρνάσι και Δεσύλλα.
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45