Φωτιές στην Αττική: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης
Ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο παραπάνω σημείο.
Επί τόπου έσπευσε περιπολικό και οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων γα φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί κα στο παρελθόν για εμπρησμό.
Διαβάστε επίσης: Φωτιές Αττική: Σε ύφεση τα μέτωπα - Αποκαρδιωτική η εικόνα καταστροφής
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Ιανουαρίου)
06:30
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00