Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές στην Αττική
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.
Ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα).
Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων των πληγέντων συμπολιτών μας.
Η αποκατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας και των υποδομών, είναι πολιτική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, όπως δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Γιατί ένα ενδεχόμενο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42
ΕΛΛΑΔΑ