ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Από την Τετάρτη επανέρχονται τα δρομολόγια της στο τμήμα Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα
Την Τετάρτη 11/8 θα επανέλθουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα.
Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την βορειονανατολική Αττική.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανέφερε από χθες Κυριακή, 8/8/2021, τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, που είχε ανακοινώσει ότι ματαιώνει λόγω της πυρκαγιάς στη βόρεια περιοχή της Αττικής.
Τα δρομολόγια θα εκτελεστούν με λεωφορείο στο τμήμα Στ. Λαρίσης - Οινόη - Στ. Λαρίσης, και με αμαξοστοιχία στο τμήμα Οινόη - Θεσσαλονίκη - Οινόη.
Από το Σάββατο έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα.
Συγκεκριμένα, η Νέα Οδός ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας, το τμήμα Καλυφτάκη-Θήβα, που βρισκόταν σε αποκλεισμό, λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονταν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, δόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50