Χανιά: Άνοιξε και πάλι για τους επισκέπτες ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς
Ανανεώθηκε:
Ανοικτός για τους επισκέπτες είναι από σήμερα ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Χανίων.
Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση, «οι απαγορεύσεις μετακίνησης διέλευσης ή παραμονής σε περιοχές NATURA, δάση, Εθνικούς Δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικισμών είναι σε ισχύ όταν ο ημερήσιος χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά φέρει κατ' ελάχιστο κατηγορία κίνδυνου 4».
Ο Εθνικός Δρυμός άνοιξε καθώς για σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σε όλη την Κρήτη.
Ο Εθνικός Δρυμός παρέμενε κλειστός από τις 30 Ιουλίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή αλλά και του πολύ υψηλού κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Η Paramount κέρδισε τη μάχη για την Warner Bros αλλά το deal δεν έχει «κλειδώσει»
12:01
ΟΗΕ: «Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην βία ως βάση της οργάνωσης του κόσμου»
11:46
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας - Εκκενώθηκε το κτήριο (vid)
11:42
Ιράν: Κάλεσε τις ΗΠΑ να αποφύγουν οποιαδήποτε «υπερβολική απαίτηση» για να υπάρξει συμφωνία
11:36