Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες θέλουν την αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τη φέρει»
Περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο
INTIME NEWSΤην αναγκαιότητα για πολιτική αλλαγή επεσήμανε σε ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης από τις Καλυθιές Ρόδου όπου περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής (28/6).
«Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής αλλαγής. Πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ. Με πρόγραμμα, με στελεχιακό δυναμικό και με αυτονομία από τα συμφέροντα. Επτά χρόνια Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς, ζούμε μία ακόμη χαμένη ευκαιρία. Στασιμότητα και φθορά.
Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης πήγε χαμένη. Η ελληνική οικονομία βασίζεται σε μία ανάπτυξη που είναι ξεπούλημα της εγχώριας περιουσίας, -real estate-, και όχι ισχυρές, παραγωγικές, ανταγωνιστικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν καλές θέσεις εργασίας. Περιφερειακή ανάπτυξη δεν υπάρχει στο ραντάρ της κυβέρνησης. Το μόνο που βλέπουμε, είναι σκάνδαλα, διαφθορά. Ο κόσμος ζει ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας παντού. Στα τρόφιμα, στην υγεία, στα ενοίκια.
Γι' αυτό, λοιπόν, χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Με ένα προοδευτικό σχέδιο ευθύνης και συνέπειας. Εμείς θα αγωνιστούμε και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γιατί οι πολίτες θέλουν την αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τη φέρει.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Ανδρουλάκης θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη για την ακρίβεια - Όσα είπε από τη Ρόδο
Ανδρουλάκης για νέο σύστημα αυτοδιοικητικών εκλογών: Κατάπτυστο, δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί
Ο Ζελένσκι «ξήλωσε» τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - Νέος επικεφαλής ο Ντραπάτι
07:54
Ρούμπιο: Το να επιτραπεί στο Ιράν να ελέγχει το Ορμούζ θα δημιουργούσε «επικίνδυνο προηγούμενο»
07:45
Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τα F-35: Η εκπαίδευση στις ΗΠΑ και η νέα εποχή της Πολεμικής Αεροπορίας
07:36
Κακοκαιρία «σάρωσε» την Κέρκυρα: Πτώσεις δένδρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση τη νύχτα
07:32