ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κρατούσε αιχμάλωτη επί πέντε μήνες τη σύντροφό του και την εξέδιδε

Πάτρα: Κρατούσε αιχμάλωτη επί πέντε μήνες τη σύντροφό του και την εξέδιδε
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα μετά από καταγγελία της συντρόφου του η οποία υποστήριξε ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της επί πέντε μήνες στο σπίτι του και την εξέδιδε εκτοξεύοντας απειλές και ασκώντας βία σε βάρος της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Σύμφωνα με καταγγελία της γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, στο σπίτι του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της.

Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ