ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στον Βόλο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η Αστυνομία - Πληροφορίες για συλλήψεις

Έγκλημα στον Βόλο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η Αστυνομία - Πληροφορίες για συλλήψεις
INTIME

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία το άγριο έγκλημα που έγινε χτες, Σάββατο, στο Βόλο, με θύμα έναν 47χρονο, που όπως έγινε γνωστό έκανε χρήση ναρκωτικών.

Το άγριο έγκλημα έγινε το το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον Περιφερειακό.

Λόγω της φύσης του εγκλήματος οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φέρει μαχαιριές στο σώμα του και χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανώς από σφυρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, ο 47χρονος επισκέφθηκε με φίλο του οικεία, στην οποία βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνούν οι aξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου με σφυριές και μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και να πραγματοποιεί ανακρίσεις, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και πραγματοποιεί ανακρίσεις σε τρεις φερόμενους ως εμπλεκόμενους, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το βράδυ του Σαββάτου έιχαν προσαχθεί τρία άτομα και κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Βόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ