ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στον Βόλο: Σύλληψη 34χρονου για τη δολοφονία

Έγκλημα στον Βόλο: Σύλληψη 34χρονου για τη δολοφονία
magnesianews.gr

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, για την ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε βάρος ενός 41χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του, αφού είχε προσαχθεί μαζί με άλλα δύο άτομα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, πιθανώς από κάποιο τούβλο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αναφέρει το magnesianews.gr.

Το χρονικό

Το έγκλημα έγινε στις 17:30, στην Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό.

Ο 41χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι δύο γιοί της, ένας φίλος τους και ένα βρέφος, ενώ αργότερα φέρεται να πήγε στο σπίτι και η σύντροφος του δράστη.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από λογομαχία και συμπλοκή, για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών, ο 41χρονος που εργαζόταν στον αδελφός του που είναι εργολάβος, δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ο δράστης, με τη βοήθεια του αδελφού του, φέρεται να έβγαλε από το σπίτι το πτώμα και καθάρισε το σπίτι από τα αίματα.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που ειδοποίησε την Αστυνομία ήταν ο φίλος των δύο αδελφών που βρισκόταν στο σπίτι τους, όταν έγινε το φονικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ