Κέρκυρα: Επίθεση τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Επίθεση δέχθηκαν τα ξημερώματα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ, Κέρκυρας, «η επίθεση σημειώθηκε, περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα, ενώ οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ και πέταξαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας εύφλεκτες ύλες, χωρίς αυτές να αναφλεγούν προκαλώντας έτσι ανεπανόρθωτη ζημιά.

«Επιτέλους αυτό το φαινόμενο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν αρμόζει σε μια πολιτισμένη Δημοκρατία, όπως θέλουμε να λέμε ότι είναι η δίκη μας. Σκέφτηκαν οι δράστες ότι θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες στο κέντρο της πόλης από την απονενοημένη και απερίσκεπτη αυτή ενέργεια τους; Καταδικάζουμε την πράξη αυτή και ζητούμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να τις καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Ιωάννης Κοντός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νορβηγία: Έκλεισε διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό drone
15:29
Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα παραμένουν για τρίτη μέρα πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο
15:15
Ο Τραμπ προειδοποεί την Κούβα: «Τέλος το πετρέλαιο από Βενεζουέλα, κάντε συμφωνία πριν είναι αργά»
14:58
Όταν η ψηφιακή επιρροή γίνεται όπλο: Tο true crime ντοκιμαντέρ του Netflix που καθηλώνει
14:50