ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή σήμερα το μοντέλο με την κοκαΐνη: Θα εξεταστεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου της

Στον ανακριτή σήμερα το μοντέλο με την κοκαΐνη: Θα εξεταστεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου της
CNN Greece/Σπύρος Μελισσάρης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί το 31χρονο μοντέλο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Τρίτη. 

Οι Αρχές βρήκαν στην κατοχή της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Εκείνο που θα ισχυριστεί σήμερα στην απολογία της, σύμφωνα με το Mega, είναι ότι κάποιος πείραξε το λογισμικό του πολυτελούς αυτοκινήτου της. Η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με το εάν πείραξε κάποιος τον «εγκέφαλο» του αυτοκινήτου της θα γίνει από ειδικό εμπειρογνώμονα.

Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα DNA που θα αποδείξουν εάν υπάρχουν αποτυπώματα της 31χρονης πάνω στα σακουλάκια με ναρκωτικά.

«Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια», υποστήριξε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πριν λίγες μέρες μιλώντας στο Mega.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα», ανέφερε ο δικηγόρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ