ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 54χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία του ξυλοδαρμού σε βάρος της συζύγου του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Χαλκίδα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, σε οικία δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη, στην Χαλκίδα, όταν ο 54χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr επιτέθηκε κατά της συζύγου του και άρχισε να τη χτυπά. Ευτυχώς, γείτονες που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας, κάλεσαν την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αφού έδειξαν αρκετή επιμονή αφού δεν άνοιγε κανείς την πόρτα της εισόδου εισήλθαν εντός του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου, αντικρίζοντας την γυναίκα στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Άμεσα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβε τον 54χρονο δράστη Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ