ΕΛΛΑΔΑ

«Μυστικοί Επιβάτες» στα τρένα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Μυστικοί Επιβάτες» στα τρένα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακόμα και «μυστικούς επιβάτες» έχει επιστρατεύσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της είναι οι καλύτερες δυνατές.

Εξάλλου, ήδη από το 2012 η εταιρεία έχει αναπτύξει και υλοποιεί ένα σύστημα παρακολούθησης της ικανοποίησης των επιβατών και αξιολόγησης του επιπέδου των υπηρεσιών της εστιάζοντας στον επιβάτη, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του.

Στο εν λόγω σύστημα περιλαμβάνονται πλέον και «Μυστικοί Επιβάτες» οι οποίοι ταξιδεύουν στα τρένα της και αξιολογούν όλη την αλυσίδα των υπηρεσιών της, από την έκδοση του εισιτηρίου τους, τη μεταφορά αποσκευών, το επίπεδο ταξιδιωτικής πληροφόρησης, την καθαριότητα των συρμών, τη συνέπεια των δρομολογίων κ.λπ.

Έτσι, η καινοτομία αυτή συμβάλλει ώστε να αξιολογούνται όλες οι μετρήσεις και οι παρατηρήσεις, προκειμένου η εταιρεία να δρομολογεί ενέργειες βελτίωσης προς όφελος των επιβατών της. Σημειώνεται επίσης ότι Το σύστημα ελέγχου της ποιότητας των επιβατικών υπηρεσιών της πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) από το 2013.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ