Ιθάκη: Με νέο πρόσωπο θα υποδεχτεί το δημοτικό σχολείο τους μαθητές
Ανανεώθηκε:
Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που υπέστη το κτήριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως, στην Ιθάκη, έπειτα από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού, τον Μάρτιο του 2020.
Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ο ίδιος είχε αποστείλει έγγραφη επιστολή προς την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία γνωστοποιούσε τις μεγάλες ανάγκες του νησιού και στην οποία σημείωνε το ακανθώδες πρόβλημα που ζητούσε λύση.
Στη συνέχεια και σε συνάντηση του κ. Στανίτσα με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη κατέστη σαφές πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να υποδεχτεί, καταλλήλως, τα παιδιά το σχολείο τους.
Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το δημοτικό σχολείο είναι έτοιμο προκειμένου να φιλοξενήσει με ασφάλεια και ευπρέπεια τους μικρούς μαθητές.
Νέο ρεσάλτο Αμερικανών στρατιωτών σε τάνκερ στην Αραβική Θάλασσα (vid)
20:48
Δένδιας: Θα προστατεύσουμε το Αιγαίο καλύτερα από ποτέ - Η ελεύθερη ναυσιπλοΐα δεν είναι αφηρημένη
20:39
Απάντηση Μητσοτάκη στους «5»: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των πολιτών»
20:30
Η Unicef προειδοποιεί για την κατάσταση των παιδιών, των «πρώτων θυμάτων» του πολέμου στο Σουδάν
20:29