ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Αθηνών με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών αλλά και την περιφερειακή του Αιγάλεω.

Η κίνηση παρατηρείται λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου καθώς και τις κυκλοφορικές ρυθμίσεις για το Ράλι Ακρόπολις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Ράλι Ακρόπολις

Σήμερα Παρασκευή διεξάγονται τρεις ειδικές διαδρομές για το Ράλι Ακρόπολις στην περιοχή της Κορινθίας και γι’ αυτό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, ανά περιοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ως ακολούθως:

Περιοχή Αγίων Θεοδώρων

Ειδική Διαδρομή 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55

· Από το 2,7ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Αγίας Μαρίνας) στους Αγίους Θεοδώρους ακολουθώντας δεξιά χωμάτινη διαδρομή και εν συνεχεία ασφαλτωμένο δρόμο προς Λουτράκι, με κατάληξη ΧΥΤΑ Λουτρακίου.

· Από το μνημείο των πενήντα πεσόντων έως το 5ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Εθνικής Αντιστάσεως) διασταύρωση Σκούρτιζα.

Περιοχή Λουτρακίου

Ειδική Διαδρομή 2 & 4 « Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:30 έως 15:55

· Από το σημείο τερματισμού της Ειδικής Διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» έως τον ΧΥΤΑ Λουτρακίου, ήτοι περίπου ένα χιλιόμετρο προ της εισόδου ΧΥΤΑ.

Ειδική Διαδρομή 3 «Λουτράκι»

· Από τη διασταύρωση της οδού Νέας Πολιτείας, στον οικισμό Δροσοπηγή, έως την αφετηρία της ειδικής διαδρομής, ήτοι έμπροσθεν Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης προς Πράθι, κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00.

· Επί της οδού Γ. Λέκκα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Γερανείων έως το ύψος του ξενοδοχείου « Perla », κατά τις ώρες 10:30 έως 15:00.

Τέλος, για τις ανάγκες της ειδικής διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι», απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Πραθίου από την διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου έως τις Αερογέφυρες Αυτοκινητοδρόμου, κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55.

Σημειώνεται ότι κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δασικούς και χωμάτινους δρόμους, στα σημεία που διασταυρώνονται με τις Ειδικές Διαδρομές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ