Αιματηρό επεισόδιο στην Πάτρα: Τραυμάτισαν 15χρονο μετά από διαπληκτισμό
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το αιματηρό επεισόδιο που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Αρόης, στην Πάτρα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο ενός 15χρονου.
Το θύμα, με τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Σύμφωνα με το tempo24.news είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία στο οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων.
Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στο επεισόδιο να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών ιδιαίτερα ανάμεσα σε νεαρούς είναι πυκνά.
Συνάντηση Μητσοτάκη- Αγγελούδη: Θα έχουμε μία νέα ΔΕΘ το 2030 - Μητροπολιτικό πάρκο το ζητούμενο
11:24
Axios: Κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ οι ΗΠΑ - Ακόμη και σήμερα οι ανακοινώσεις
11:15
Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από την Περιφέρεια για τη φωτιά στη Δυτική Αττική
11:04
Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά εγκαύματα ο 22χρονος που έπεσε σε γεώτρηση ιαματικών
10:54