Αιματηρό επεισόδιο στην Πάτρα: Τραυμάτισαν 15χρονο μετά από διαπληκτισμό
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το αιματηρό επεισόδιο που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Αρόης, στην Πάτρα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο ενός 15χρονου.
Το θύμα, με τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Σύμφωνα με το tempo24.news είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία στο οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων.
Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στο επεισόδιο να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών ιδιαίτερα ανάμεσα σε νεαρούς είναι πυκνά.
Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ψήφισε υπέρ της διατήρησης της μοναρχίας
14:12
Γάζα: Ο ΠΟΥ απομάκρυνε τους πέντε πρώτους ασθενείς μέσω του περάσματος Ράφα
14:01
Μέριλ Στριπ ως Τζόνι Μίτσελ σε βιογραφική ταινία: «Μια προσωπική ματιά στη μουσική και τη ζωή της»
13:58
Κύπρος: Έκρηξη σε εστιατόριο της Λευκωσίας - Εκκενώθηκαν διαμερίσματα (vid)
13:53