Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου»
Ανανεώθηκε:
Νομικά ετοιμάζεται να κινηθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου εναντίον όσων ακούστηκαν από τον συνήγορο του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης.
Ο άνδρας άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο και πως καμία από τις δυο πλευρές, ούτε της Ιωάννας, ούτε της κατηγορουμένης, δεν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
«Η Ιωάννα με τον συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Star.
«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συνέχισε.
Το όνειρο της Ιωάννας
Η Ιωάννα θέλει να μεταφέρει τη δύναμή της και σε άλλους ανθρώπους, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου.
«Θέλει να μεταφέρει αυτή τη δύναμη και σε άλλους ανθρώπους. Επικοινωνεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, όπως εγκαύματα. Θα κάνει κάτι που θα αφορά βοήθεια ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις και έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες» είπε.
«Ακόμα και όταν ήταν στο νοσοκομείο, με ρωτούσε για τους διπλανούς ασθενείς, αν πάνε καλά» ανέφερε τέλος.
Αναφερόμενη στην ημέρα της δίκης, η γιατρός της είπε ότι φοβήθηκε πως η Ιωάννα θα λιποθυμήσει. «Δεν ξέρω πώς ανέπνεε» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι επικίνδυνο για την κατάστασή της να εκτίθεται σε τέτοιο στρες αλλά είναι και δικαίωμά της» πρόσθεσε.
SPONSORED
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Βηρυτό μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ
16:31
Καταδικάζει την ρωσική επίθεση κοντά στο Τσερνόμπιλ ο Ζελένσκι λίγο πριν τη συνάντηση στο Λονδίνο
16:20
Φωτιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
16:12
Οδηγίες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προστασία από σεισμούς: «Η γνώση και η ψυχραιμία σώζουν ζωές»
16:08