Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο διακινητών μετά από καταδίωξη
Ανανεώθηκε:
Δύο άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Οι αστυνομικοί του τμήματος εντόπισαν στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή της Ρεντίνας εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταδίωξη συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και συνελήφθησαν ο 29χρονος συνοδηγός και πέντε αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, ο ένας ανήλικος).
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47