Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα
Οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτική Άμυνας θα ηχήσουν σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 21».
Όπως ανακοίνωσε το υπ. Προστασίας του Πολίτη, η δοκιμή γίνεται σε δύο φάσεις, σε διάστημα πέντε λεπτών.
Συγκεκριμένα
- στις 11:00 η έναρξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), και
- στις 11:05 θα ηχήσει η σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
Σημειώνεται πως η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 21», άρχισε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός»
00:30
Σαρωνικός: Συγκρούστηκε σκάφος με λέμβο - 19 επιβάτες, ένας χωρίς τις αισθήσεις του
00:00
Μπρους Κάμπελ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Αυτόλυκο» στη «Ζήνα»
23:57
Λεωφ. Πεντέλης: Συνελήφθη 21χρονος οδηγός που παραβίασε «κόκκινο» και κόντεψε να παρασύρει πεζό
23:48