ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Ένταση έπειτα από παρέμβαση της κατηγορουμένης λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο

Δίκη για βιτριόλι: Ένταση έπειτα από παρέμβαση της κατηγορουμένης λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νέα ένταση σημειώθηκε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 36χρονη συντοπίτισσά της.

Λίγο προτού το δικαστήριο διακόψει για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας απευθυνόμενος στην έδρα είπε:

«Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης.Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Στην τοποθέτηση αυτή του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορουμένη λέγοντας σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ πολύ».

Είχε προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση-ποταμός που έδωσε η Ιωάννα και η οποία στη συνέχεια ζήτησε να τοποθετηθεί τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε επιτύχει το σκοπό της».

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

Κατηγορουμένη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μη ξανακοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορουμένη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσυ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ