ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Αν δεν έρθει για κατάθεση θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου»

Επίθεση με βιτριόλι: «Αν δεν έρθει για κατάθεση θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου»
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την ερχόμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, θα συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ένα από τα πρόσωπα της υπόθεσης που συγκλονίζει την κοινή γνώμη από τον Μάιο του 2020, είναι ένας 40χρονος άνδρας που φέρεται να είχε σχέση με την κατηγορουμένη.

Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το «παρών» στις δυο συνεδριάσεις.

Ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του».

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Κατά την κατάθεσή της την Πέμπτη, η 36χρονη Ιωάννα αναφέρθηκε και στον 40χρονο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. Όπως ανέφερε, ο 40χρονος άντρας της έκανε αίτημα φιλίας σε social media το 2018, το οποίο αποδέχθηκε γιατί είδε πως είχαν κοινό γνωστό την δράστιδα.

«Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα. Είναι ο Νώντας Ο. Στη συνέχεια δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ που είσαι γνωστή μου και τον διέγραψα. Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανένα από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικά να το διαχειριστώ» υπογράμμισε στην κατάθεσή της η Ιωάννα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ