Ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση στον 34χρονο συλληφθέντα ως μέλος του ISIS
Ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση άσκησε ο εισαγγελέας στον 34χρονο Ιρακινό που συνελήφθη ως μέλος του ISIS από την Αντιτρομοκρατική χθες, Δευτέρα.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.
Πρόκειται για έναν άνδρα ιρακινής καταγωγής που είχε εισέλθει το 2018 παράνομα στην Ελλάδα.
Ο 34χρονος είχε υποβάλλει αίτημα ασύλου που είχε απορριφθεί, ενώ υπέβαλλε και δεύτερο αίτημα το οποίο επίσης απορρίφθηκε και προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε ενέργειες του ISIS του 2014, ενώ βρέθηκε στο κινητό του και βίντεο, με το οποίο εξυμνούσε τις πράξεις του ISIS.
Χθες, συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές (tablet, κινητά τηλέφωνα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας SIM, κ.α.) οι οποίες απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακό έλεγχο.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
12:02
Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time
12:01
Φωτογραφικό ντοκουμέντο από την τραγωδία στη Χίο: Το ταχύπλοο των διακινητών μετά τη σύγκρουση
11:57
Θρίλερ στην Πιερία: Βρέθηκε σορός μέσα σε φλεγόμενο όχημα - Ερευνώνται όλα τα σενάρια
11:53