ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πρώτη βραδιά χωρίς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους

Κορωνοϊός: Πρώτη βραδιά χωρίς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους
CNN Greece/ Σπύρος Μελισσάρης

Πρώτο βράδυ απόψε κατά το οποίο οι πλήρως εμβολιασμένοι απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία κινήσεων και πολύς ήταν ο κόσμος που βγήκε έξω για να διασκεδάσει σε κάποιο μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Το βροχερό σκηνικό του καιρού δεν πτόησε τους Αθηναίους και οι δρόμοι και τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι και στου Ψυρρή, όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ του CNN Greece, πλημμύρισαν από κόσμο, κυρίως νέους, που βγήκαν για την βραδινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα, στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, παρέχοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν, όπως έκαναν και προ κορωνοϊού. Και αυτό γιατί στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κλπ να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

Το προσωπικό στην εστίαση, αλλά και στα κέντρα διασκέδασης θα παίρνει τα απαραίτητα μέτρα και θα χρησιμοποιεί μάσκα

Για τους ανοικτούς χώρους θα υπάρχει πλήρης λειτουργία και θα είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο στους μη εμβολιασμένους ή σε όσους δεν έχουν νοσήσει.

Για τους άλλους μεικτούς χώρους στη διασκέδαση ισχύουν τα μέτρα ως έχουν.

Όλοι οι άλλοι χώροι που είναι μόνο για εμβολιασμένους θα έχουν τον περιορισμό της χρήσης μάσκας και όλα αυτά θα επανεξεταστούν σε 15 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ