ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Κατέρρευσε ενώ περπατούσε στο δρόμο 53χρονος

Βόλος: Κατέρρευσε ενώ περπατούσε στο δρόμο 53χρονος
ΙΝΤΙΜΕ

Κατέρρευσε στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Φιλίππου Ιωάννου, κοντά στο ξενοδοχείο Ξενία στον Βόλο όπου είχε βγει βόλτα το βράδυ, 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιπατητές τον εντόπισαν στο έδαφος χωρίς αισθήσεις του. Αμέσως ενημερώθηκε η βάση του ΕΚΑΒ στη Λάρισα, ενώ ασθενοφόρο από τον τομέα Βόλου έσπευσε αμέσως στο σημείο.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο άνδρας δεν επανήλθε και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών επί 40 ολόκληρα λεπτά έδιναν μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Το μαρτύριο της αναγνώρισης

Ο άνδρας δεν είχε κάποια ταυτότητα ή κάτι που να δηλώνει τα στοιχεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, πάνω του βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του για αυτό και ακολούθησε αγώνας δρόμου, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του και να ειδοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι.

Στο Νοσοκομείο μετέβη η Αστυνομία και το λιμενικό που ειδοποιήθηκαν από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Λίγο αργότερα κατέφταναν στο Αχιλλοπούλειο ένας φίλος του και η σύζυγός του για την αναγνώριση.

Σε κατάσταση σοκ και οι δύο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έγινε το κακό. Στο Νοσοκομείο κλήθηκαν επίσης ψυχολόγοι για να παρέχουν στήριξη στη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ