Επίθεση με πέτρες σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τη Γεωπονική Σχολή
Επίθεση με πέτρες δέχτηκε ένα περιπολικό, το οποίο περνούσε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τη Γεωπονική Σχολή.
Άτομα που ήταν συγκεντρωμένα στο προαύλιο, καθώς λίγο νωρίτερα γινόταν πάρτι στη Σχολή, άρχισαν να πετούν πέτρες στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς από την επίθεση δεν τραυματίστηκε ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού.
Αμέσως μετά τα άτομα εξαφανίστηκαν και ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων για την επίθεση που δέχτηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ήταν επιφορτισμένος να κάνει ελέγχους έξω από ευπαθείς στόχους και την ώρα που δέχτηκε την επίθεση, περνούσε τυχαία έξω από το πανεπιστήμιο.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν, πάντως, τα άτομα να είχαν προετοιμαστεί για την επίθεση από ώρα και να περίμεναν να περάσει κάποιο περιπολικό ή κάποια ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Πρωταφανής χιονοκαταιγίδα στις ΗΠΑ: Στο ένα μέτρο το χιόνι, πάνω από 300.000 σπίτια χωρίς ρεύμα (pics&vid)
21:41
Eurojackpot 24/2: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 61 εκατ. ευρώ
21:34
Ιταλία: Ένας νεκρός από έκρηξη σε τριώροφο κτήριο έξω από τη Βερόνα - Διασώθηκαν τρεις ένοικοι
21:22
Το κοινό ανανοινωθέν των 13 χωρών του Κάθετου Διαδρόμου - Ο κομβικός ρόλος της Ελλάδας
21:10