Κλειστά σήμερα τα σχολεία της Κοζάνης λόγω προβλήματος στη θέρμανση των κτηρίων
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κοζάνη.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Μαλούτα, κλειστά θα παραμείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Γυμνάσια και Λύκεια στην πόλη της Κοζάνης, την Κοινότητα Χαραυγής και τη ΖΕΠ.
Η απόφαση πάρθηκε λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα θέρμανσης των σχολείων.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η παροχή θέρμανσης θα αποκατασταθεί μέχρι σήμερα αργά το βράδυ.
Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης:
Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Γυμνάσια και Λύκεια) στην πόλη της Κοζάνης, την Κοινότητα Χαραυγής και τη ΖΕΠ, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.
Η απόφαση ελήφθη λόγω βλάβης που προέκυψε στον κεντρικό αγωγό τηλεθέρμανσης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης των σχολικών μονάδων, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μετάδοσης του κορωνοϊού (ανοιχτά παράθυρα) που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια των σχολικών μαθημάτων.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:44
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30