ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Σέρρες: Κατέληξε 45χρονος καθηγητής - Είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί

Κορωνοϊός - Σέρρες: Κατέληξε 45χρονος καθηγητής - Είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί
Φωτογραφία αρχείου AP Photo

Θλίψη στην τοπική κοινωνία Σερρών, έχει προκαλέσει ο θάνατος από κορωνοϊό του υποδιευθυντή και καθηγητή του Μουσικού Σχολείου της πόλης, Χρήστου Καραμάνη.

Ο άτυχος 45χρονος, παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν, τις 15 τελευταίες ημέρες, διασωληνωμένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Σερρών, εξαιτίας επιπλοκών του θανατηφόρου ιού, κατέληξε σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr την Τετάρτη το πρωί, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον σώσουν.

Πάντως, ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει, μέσω των social media, τη δυσπιστία του απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωνοϊού, τη χρήση μάσκας και το κλείσιμο των σχολείων από την περίοδο της έναρξης της πανδημίας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2020.

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών, Χρήστου Καραμάνη, επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης, ο οποίος αποκάλυψε οτι ο 45χρονος καθηγητής μουσικής ειχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του να μη διασωληνωθεί.

Δυστυχώς κατέληξε έπειτα απο επιπλοκές που προκάλεσε ο ιός στον οργανισμό του ενώ έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παλεύοντας να επιβιώσει. Ο άτυχος 45χρονος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τρία παιδιά. Όπως αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του, στη σελίδα του στο Facebook, υπήρξε σκληρός αρνητής που δεν πίστευε καν στην ύπαρξη του ιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ