ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Βόλος: Λουκέτο σε μαγαζί που δεν έκανε έλεγχο στα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Κορωνοϊός - Βόλος: Λουκέτο σε μαγαζί που δεν έκανε έλεγχο στα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Φωτογραφία Αρχείου Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακόμη ένα μαγαζί από τον χώρο της εστίασης κλείνει στον Βόλο για μια εβδομάδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε και διαπιστώθηκε πως δεν τηρούνται οι κανόνες κατά του κορωνοϊού.

Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου,διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα υγιειονομικού ενδιαφέροντος, βρίσκονταν και εξυπηρετούντο στον εσωτερικό του χώρο, τέσσερα άτομα-πελάτες που δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τον covid-19.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, το μπαρ θα μείνει κλειστό για 7 ημέρες και στους τέσσερις πελάτες επιβλήθηκε επίσης το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Στην Μαγνησία και κυρίως στον Βόλο, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και συνεχείς, αφού η Μαγνησία βρίσκεται στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα του covid-19 με μέσο όρο πάνω από 130 άτομα και στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο αναγκάσθηκαν να ανοίξουν και νέα κλινική για νοσούντες από τον κορωνοιό και η κάλυψη των κλινών να αγγίζει το 90%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ