Δίκη για το βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη η Έφη Κακαράτζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ανανεώθηκε:
Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αδίκημα το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 15 ετών, κρίθηκε πριν από λίγο η Έφη Κακαράτζουλα για τη φρικτή επίθεσή της με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στις 20 Μαΐου 2020.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έπειτα από επτά συνεδριάσεις έκρινε ένοχη την κατηγορουμένη απορρίπτοντας τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμούς ότι ήθελε να την πονέσει και όχι να την σκοτώσει.
Επιπλέον το δικαστήριο την κήρυξε ένοχη για το αδίκημα της απείθειας λόγω της αντίστασης που προέβαλε κατά τη σύλληψή της.
Η ετυμηγορία των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων ελήφθη ομόφωνα και οδηγεί την Έφη Κακαράτζουλα απευθείας στη φυλακή.
Σε ό,τι αφορά την ποινή, η πρόταση του εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και σε ποινή έξι μηνών για απείθεια.
Το δικαστήριο νωρίτερα με ομόφωνη απόφαση έκρινε ότι δεν πρέπει να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Η ετυμηγορία των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων ελήφθη ομόφωνα και οδηγεί την Έφη Κακαράτζουλα απευθείας στη φυλακή.
Ανανέωση και διεύρυνση της συνεργασίας Johnson & Johnson Innovative Medicine με τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ για την ενίσχυση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες
11:37
Πλεύρης για τραγωδία στη Χίο: «Να δώσουμε μάχη απέναντι στους δολοφόνους διακινητές»
11:36
Νέα Πέραμος: Μαφιόζικη εκτέλεση «δείχνουν» τα στοιχεία - Εξετάζεται αν οι δράστες έψαχναν πληροφορίες από τον 27χρονο
11:29
Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα για τους ανήλικούς στα social media - Γιατί άλλαξε «ρότα» η Ελλάδα
11:24