Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε διαρρήκτες φαρμακείου
Πυροβολώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του προσπάθησε ένας αστυνομικός να σταματήσει διαρρήκτες που είχαν μπει τα ξημερώματα σ΄ενα φαρμακείο στον Άγιο Δημήτριο.
Οι κακοποιοί παραβίασαν την πόρτα του φαρμακείου και μπήκαν στο εσωτερικό.
Ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας αντελήφθη τη διάρρηξη στο κατάστημα και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του αρχικά φωνάζοντας στους διαρρήκτες και στη συνέχεια πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο με αποτέλεσμα οι δράστες να εξαφανιστούν.
Λίγο αργότερα που έφτασαν στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μια οπή σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ συνεχίζουν την έρευνα για το εάν υπάρχουν σημάδια και στη τζαμαρία του φαρμακείου.
Για τον αστυνομικό σχηματίστηκε δικογραφία και το όπλο του εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερα σφαλείας για να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι κακοποιοί έφυγαν από το σημείο.
ΗΠΑ: Στα σκαριά η επέκταση του καταλόγου κρατών με ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30