Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από κορωνοϊό 38χρονη έγκυος στο Ιπποκράτειο
Ανανεώθηκε:
Μια 38χρονη έγκυος από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό, κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική προκειμένου να σώσουν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου θετική στην Covid, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Η 38χρονη δεν ήταν εμβολιασμένη.
Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κορονοϊό και μία 35χρονη, η οποία ήταν έγκυος και δεν έχει εμβολιαστεί. Η γυναίκα γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Διασωληνωμένη στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 27χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά πριν προλάβει να κάνει ανοσία, νόσησε με κορωνοϊό.
SPONSORED
Ατύχημα στην Μόντενα Ιταλίας: Τουλάχιστον οκτώ οι τραυματίες - Σε σοβαρή κατάσταση οι τέσσερις
22:51
Ο Akylas εντυπωσίασε με την παρουσίαση του Ferto στη σκηνή της Eurovision
22:43
Νέο ατύχημα με πατίνι στη Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο 12χρονος που έχασε τον έλεγχο του δίτροχου
22:40
Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή: Νέες επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο - Σχέδιο Ιράν για Ορμούζ
22:29