ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό - Ζεφύρι: 170 κάλυκες από άσκοπους πυροβολισμούς σε κηδεία

Αποκλειστικό - Ζεφύρι: 170 κάλυκες από άσκοπους πυροβολισμούς σε κηδεία
INTIME/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μπροστά σε έναν καταιγισμό πυροβολισμών που από θαύμα δεν προκάλεσαν τραυματισμό ή και κάτι ακόμα χειρότερο, βρέθηκαν αστυνομικοί χθες στο Ζεφύρι.

Δεκάδες πυροβολισμοί από όπλα και καραμπίνες στην αυλή ενός σπιτιού στο οποίο γινόταν κηδεία και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι εντόπισαν πάνω από 170 κάλυκες από πιστόλι των 9mm.

Η περιπολία της ειδικής ομάδας ΟΠΚΕ πίστεψε οτι γινόταν κάποια άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων την ώρα που περνούσε έξω από ένα σπίτι στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης. Στην αυλή ήταν συγκεντρωμένο πλήθος ατόμων και ανάμεσα τους είδαν έναν άνδρα να κρατά πιστόλι και να πυροβολεί στον αέρα λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά της σορού από το σπίτι στην εκκλησία.

Ο άνδρας έριχνε τους άσκοπους πυροβολισμούς μέσα στο πλήθος ενώ μόλις αντίκρυσε τους αστυνομικούς έτρεξε να εξαφανιστεί. Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί εκτός από τους 170 κάλυκες εντόπισαν και φυσίγγια καθώς επίσης και μια γεμιστήρα. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ δικογραφία σχηματίζει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ