Δολοφονία Καρολάιν - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν υπήρξε ποτέ εξωσυζυγική σχέση
Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλός, προέβη σε δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλου, όπου κρατείται, σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, ενώ ήταν παντρεμένος με την Καρολάιν.
Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν υποστηρίζει πως ουδέποτε είχε παράλληλη σχέση.
Ο Μπάμπης Αγανωστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσα γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».
«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου», δήλωσε επίσης ο συζυγοκτόνος.
Το μέγεθος της καταστροφής στη Βενεζουέλα από ψηλά: Κτήρια ισοπεδωμένα και βουνά από χαλάσματα
22:04
Φρένο στην κατανάλωση αλκοόλ από τους Παριζιάνους λόγω καύσωνα βάζουν οι Αρχές
21:55
Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ισραηλινού προέδρου μετά από πρόσκρουση σε πουλιά
21:46
Συνάντηση Γκίλφοϊλ - Τουρνά για την πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών
21:38