ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ακόμη ένα μέλος της συμμορίας των ανηλίκων

Συνελήφθη ακόμη ένα μέλος της συμμορίας των ανηλίκων

Συνελήφθη πριν από λίγο ένα ακόμη μέλος της συμμορίας των ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς τη στιγμή της σύλληψής του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι στο βίντεο της επίθεσης του μαθητή.

Πραγματική ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες με σουγιάδες, μαχαίρια, λεπίδες, πεταλούδες, και ό,τι άλλης μορφής μαχαίρι μπορεί να φανταστεί κανείς, που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων από τη συμμορία των ανηλίκων που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας.

Τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece, ανήλικα μέλη της συμμορίας δεν δίσταζαν να τις δημοσιεύουν στα social media που διέθεταν για να προκαλούν το φόβο στα υποψήφια θύματά τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν και συνομιλίες τους με τις οποίες έκαναν συνεννοήσεις που θα βρεθούν για να κλέψουν μία τσάντα, αλλά και πως θα σβήσουν τα δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο ενός μαθητή που μόλις του το είχαν κλέψει.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και ένα άτομο το οποίο οι κατηγορούμενοι αποκαλούσαν «καμπέρη» και στον οποίο απευθύνονται για να τους προμηθεύσει με σιδερογροθιά που θα την χρειαστούν, όπως λένε, για επικείμενη επίθεση.

Ενώ σε άλλη συνομιλία, ο αρχηγός της συμμορίας στέλνει μήνυμα στα μέλη της ομάδας να είναι οπλισμένοι για την επίθεση της επόμενης μέρας.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει δέκα ακόμη άτομα τα οποία είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και είναι μέλη της συμμορίας. Οι συλληφθέντες αύριο, Πέμπτη θα απολογηθούν στον ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ