Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν για έκτη φορά ψιλικατζίδικο - Αυτή τη φορά με αεροβόλο
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε κατάστημα ψιλικών στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν πως πέφτουν για έκτη φορά θύματα ληστείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, δύο άτομα φορώντας κουκούλες και μάσκες «μπούκαραν» σε ψιλικατζίδικο γνωστής αλυσίδας, απείλησαν τον υπάλληλο που εργαζόταν με αεροβόλο όπλο και απέσπασαν περίπου 700 – 800 ευρώ και τσιγάρα.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με την Αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, αυτή είναι η έκτη φορά που πέφτουν θύματα ληστείας μέσα σε διάστημα ενός έτους.
H αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν άμεσα, έχει προσάγει ήδη δύο – τρία άτομα, καθώς οι δράστες φαίνεται πως έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
Ιλίσια: Σοβαρά τραυματίας ο συντηρητής ασανσέρ - Διακομίσθηκε στο «Γεννηματάς»
14:17
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνελήφθη στο Λονδίνο σε διαμαρτυρία για την υποστήριξη απεργών πείνας (vid)
14:02
Σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για δημιουργία Data Center στη Μεγαλόπολη - Δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας
14:01
Πάνω από 800 εκατ. δολάρια στα «ταμεία» της Metlen από το deal φωτοβολταϊκών και BESS στη Χιλή
13:46