ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Στην ανακρίτρια η 49χρονη - Τι φώναζε κατά τη μεταγωγή της

Χαλάνδρι: Στην ανακρίτρια η 49χρονη - Τι φώναζε κατά τη μεταγωγή της
ΙΝΤΙΜΕ

Στο γραφείο της 11ης τακτικής ανακριτριας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε η 49χρονη εικαστικός η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του παιδιού της, τον οποίο πυροβόλησε στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Κατά τη μεταγωγή της φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρωην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου.»

Η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Η κατάσταση υγείας του οφθαλμίατρου

Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχθηκε ένοπλη επίθεση από την 49χρονη εικαστικό.

Σύμφωνα με το Mega o 68χρονος που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματά, αποσωληνώθηκε την Παρασκευή, παραμένει ωστόσο στην εντατική.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από την εικαστικό και αν όλα πάνε καλά, θα βγει μέσα στην ημέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ