Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε βρέφος τεσσάρων μηνών
Ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών που νοσεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χρειάστηκε να διασωληνωθεί το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Κομοτηνής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, με αναπνευστική δυσχέρεια και λοίμωξη του αναπνευστικού.
Για ένα 48ωρο περίπου, το μωρό νοσηλευόταν στη Μονάδα Λοιμώξεων στο Ιπποκράτειο, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του, καθώς χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του.
Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, το βρέφος βρίσκεται στη ΜΕΘ Παίδων, ενώ, όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του είναι ανεμβολίαστοι.
ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ : Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
ΕΛΛΑΔΑ