ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο Βόλο: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά έξι ημερών

Θλίψη στο Βόλο: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά έξι ημερών
AP Photo / Armando Franca

Θλίψη μοίρασε στο Βόλο η είδηση για τον θάνατο ενός ζευγαριού, που κατέληξε από κορωνοϊό με διαφορά μόλις έξι ημερών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 60χρονη γυναίκα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν ανεμβολίαστη και «έφυγε» απ΄τη ζωή το περασμένο Σάββατο, νοσηλευόμενη στο «Αχιλλοπούλειο».

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της, 68 ετών, νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 60χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σοκάροντας την οικογένεια η οποία ανησυχούσε για την υγεία του 68χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά αιφνίδια χάθηκε η μητέρα. Και πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό της 60χρονης μητέρας, ήρθε και ο θάνατος του 68χρονου πατέρα, υπογράφοντας την τελική πράξη του οικογενειακού δράματος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την ΕΡΤ νόσησε με διαφορά λίγων ημερών και ήταν και οι δυο ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η γυναίκα του τον συνόδευε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε δραματική επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, μη γνωρίζοντας την δραματική επιδείνωση και κατάληξη της γυναίκας του.

Τελικά έφυγε και εκείνος σήμερα ξημερώματα, χωρίς να μάθει ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ