Κολωνάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 13χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται το 13χρονο κορίτσι που βρέθηκε στο κενό από τον 6ο όροφο του διαμερίσματος της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δέντρο ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και έσωσε το 13χρονο κορίτσι από βέβαιο θάνατο.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της πτώσης στο κενό.
Αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη διασωληνώθηκε αμέσως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Βενεζουέλα: Ανέβηκαν στους 1.430 οι νεκροί - Σκάβουν ακόμη και με τα χέρια για επιζώντες
20:52
Συνεχίζεται η επίγεια μάχη με τις φλόγες στη δασική πυρκαγιά στα Κρυονέρια Αιτωλοακαρνανίας
20:41
Καλλιθέα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 15χρονου - Όσα κατέθεσε ο 17χρονος καθ' ομολογία δράστης
20:33
«Καθοριστικό βήμα για αποκλιμάκωση» η συμφωνία Ισραήλ - Λιβάνου λέει η φον ντερ Λάιεν
20:23