ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε επιχείρηση - Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες

Ηράκλειο: Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε επιχείρηση - Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες
Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμα δύο κλοπές. ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Συνελήφθησαν, το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Οι τρεις συλληφθέντες όπως προέκυψε μπήκαν χθες τα ξημερώματα σε επιχείρηση του Ηρακλείου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και απειλώντας με μαχαίρι, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ διάφορα καπνικά προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για τους τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια ερευνών που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας, δύο μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 24.50 ευρώ, μέρος των κλαπέντων καπνικών προϊόντων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμα δύο κλοπές, είχαν αφαιρέσει αχρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα από έναν άνδρα και από μία γυναίκα δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από την ληστεία.

Τα ανευρεθέντα προϊόντα, το κινητό τηλέφωνο και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκαν στα θύματα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ